Curs trading crypto

Acest curs de crypto trading se adreseaza incepatorilor, persoanelor care vor sa inceapa sa faca trading si vor sa invete repede principiile de baza.

Curs Tranzactionare Crypto

Trading view

Primul pas va fi o introducere despre tradingview, clientii vor invata cum sa-si faca un cont personalizat pe platforma tradingview.

Diagrame

Trading-ul modern nu ar fi la fel daca nu ar exista diagramele, clientii nostri vor invata ce sunt diagramele, cum pot creea ei singuri diagrame, cum le pot administra si multe alte informatii utile.
Indicatorii de trading

Tradingview ofera clientilor mai multe tipuri de abonamente lunare, in functie de aceste abonamente clientii au acces la mai multi sau mai putini indicatori. Pentru inceput le vom prezenta clientilor nostri indicatorii si modul in care pot fi folositi in strategiile de tranzactionare. 

Portofoliu

Impreuna cu clientii nostri vom construi un portofoliu de crypto monede, ne vom ajuta elevii sa identifice monedele preferate si vom incepe sa consolidam acest portofoliu facand trading

Strategii trading

Stop loss impreuna cu alti termeni sunt metode de automatizare a strategiilor de trading, in acelasi timp reprezinta si plase de siguranta prin care trader-ul isi protejeaza portofoliul cand piata se confrunta cu turbulente

Alarme personalizate

Alarmele sunt fundamentale in trading, setarea de alarme pentru monedele din portofoliu ne ajuta sa profitam de miscarile din piata, cu ajutorul alarmelor putem afla cand o moneda creste, scade, stagneaza, cand avem volume mari sau neobisnuit de mici.

120 minute

 Costul unui curs intensiv cu durata de 120 de minute este de 800 ron.

Rezerva un curs!